Railroad train games by Rule the Rail - Home Train games, railway games Rule the Rail!

 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Crossing gates

 
Post new topic   Reply to topic    Train games, railway games Rule the Rail! Forum Index -> Creating automatic controls
View previous topic :: View next topic  
Author Message
austindave



Joined: 19 Feb 2006
Posts: 391
Location: UK

PostPosted: Thu Aug 02, 2007 9:48 pm    Post subject: Crossing gates Reply with quote

Hi all

Just been messing with a track and put on a crossing gate. I copyed 'n' pasted the same gate 3 more times. Put them in place. Then put one controller to close one to see if it was closing soon enough. To my surprise all of then closed using just one close comand. I did the same to open them just one control command and they all opend. I don't know if any one else knows this but it saves alot of time having to do 4 seperate controllers one for each gate. Give it a wizz.

Dave
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
austindave



Joined: 19 Feb 2006
Posts: 391
Location: UK

PostPosted: Thu Aug 02, 2007 9:55 pm    Post subject: Reply with quote

Hi all

Doh! sorry I loaded my track from fresh RTR start and it only did one Crossing Gate. Sad Confused Ho well better put the rest of the controllers in. Embarassed

Dave


Last edited by austindave on Thu Aug 02, 2007 10:03 pm; edited 1 time in total
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
Gnome



Joined: 28 Dec 2006
Posts: 41
Location: West Yorkshire - UK

PostPosted: Thu Aug 02, 2007 9:56 pm    Post subject: Reply with quote

Nice One Dave,

Thats an other one for the tips and tricks,

You/me/us are learning more every day/week or so.

keep it up.

Edit: Bummer
_________________
Thanks ALL for the Very Very Good Stuff, It's Mind Blowing.

Keep On Tracking.

Gnome.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
peter



Joined: 08 Jul 2006
Posts: 581
Location: germany,Thuringia

PostPosted: Sat Aug 04, 2007 5:32 pm    Post subject: Reply with quote

Hi Dave
Which version was been used? Sure 1.4 or 1.5Beta.
It's really funny. Idea
_________________
for next time and thanx Peter
如 如 Nothing is impossible if we make it together.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail AIM Address Yahoo Messenger
austindave



Joined: 19 Feb 2006
Posts: 391
Location: UK

PostPosted: Sun Aug 05, 2007 8:51 am    Post subject: Reply with quote

Hi Peter

This was The STD RTR with no beta stuff. I have stopped using the RTR with beta stuff on as if I do a track I can not share it as I may put on beta stuff on by mistake.

Dave
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
peter



Joined: 08 Jul 2006
Posts: 581
Location: germany,Thuringia

PostPosted: Sun Aug 05, 2007 9:56 am    Post subject: Reply with quote

Hi Dave,
Iīd mean the copyīnīpaste in program and not beta-extention. Wink
This function may run once,if you dont load it from fresh startup. may be donīt work at twice Wink
_________________
for next time and thanx Peter
如 如 Nothing is impossible if we make it together.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail AIM Address Yahoo Messenger
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Train games, railway games Rule the Rail! Forum Index -> Creating automatic controls All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum